Termeni si conditii


Folosirea site-ului www.iteco-steelservice.ro implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, recomandam citirea cu atentie a acestor conditii. Acest site este intretinut si administrat de catre SC ITECO Steel Service S.R.L. care isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare si are dreptul de a modifica structura site-ului fara o alta avertizare.

Copyright
Intregul continut al acestui site www.iteco-steelservice.ro – imagini, texte, elemente de grafica web si alte date – reprezinta proprietatea SC ITECO Steel Service S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC ITECO Steel Service S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea informatiilor
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Iteco-steelservice.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru eventuale erori in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Greseli de editare
Este posibil sa existe informatii incorecte sau greseli de editare in site. Iteco-steelservice.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra continutului site-ului in orice moment, inclusiv asupra preturilor, a caracteristicilor si a disponibilitatii produselor si serviciilor din oferta.

Preturi
Pentru oferta personalizata de pret si comenzi, va rugam sa ne contactati. Ne face placere sa va ajutam cu gasirea celei mai potrivite solutii pentru nevoile dvs. Daca preferati, ne puteti suna la 021.380.10.57 pentru a programa o vizita la depozitul ITECO din Bucuresti, Bulevardul Metalurgiei nr 78, sector 4, intre 09.00-17.00. SC ITECO Steel Service S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica oferta de pret in orice moment si fara notificarea prealabila.

Servicii transport, masurare, debitare si fasiere pentru produsele comercializate si consultanta gratuita pentru alegerea produselor: 

SC ITECO Steel Service S.R.L. pune la dispozitie servicii de transport si livrare in toata tara pentru produsele compercializate, servicii de masurare, debitare (taiere) si fasiere tabla in functie de necesitatile clientului. De asemenea, SC ITECO Steel Service S.R.L. ofera servicii de consultanta gratuita pentru clienti in alegerea produselor si a cantitatii comenzii in functie de nevoile fiecarui proiect.

Conditii de comercializare a produselor (contract vanzare-cumparare):

Termeni Comanda, Receptie si Livrare Produse:

1. Livrarea produselor de catre Vanzator se face in baza comenzii scrise (formularul pus la dispozitie de catre Vanzator) a Cumparatorului comunicata Vanzatorului, in scris (fax, e-mail, curier), purtand semnatura, stampila si date identificare semnatar.

Comanda Cumparatorului trebuie sa fie ferma si sa contina toate elementele de identificare ale produselor ce urmeaza a fi achizitionate.

Comanda se considera acceptata numai dupa returnarea acesteia catre Vanzator purtand semnatura, stampila, date de identificare Cumparator si persoana semnatara.

2. In functie de stocul disponibil, termenele de livrare si comenzile vor fi confirmate in scris in totalitate sau partial de catre Vanzator, cu respectarea disp. art. 1.

3. Livrarea produselor se efectueaza conform INCOTERMS 2012, dupa cum este convenit in comanda semnata.

4. Trecerea riscului de la Vanzator la Cumparator are loc in momentul predarii efective a produselor catre caraus. In cazul in care Cumparatorul nu se va afla la data stabilita la adresa de livrare pentru receptia marfii, va avea obligatia de a notifica, in prealabil si de indata, acest lucru Vanzatorului si Carausului si va avea obligatia de a se prezenta pentru receptie in cel mai scurt timp la locul indicat de Vanzator sau caraus.

Orice cheltuiala ocazionata de o astfel de imprejurare cade exclusiv in sarcina Cumparatorului.

5. Mijloacele de transport asigurate de Cumparator vor fi asigurate cu chingi si pene de lemn in numar corespunzator, in functie de cantitatea de marfa ce urmeaza a fi transportata.

In situatia in care mijloacele de transport sunt asigurate de Cumparator si in care, la incarcare sau in cursul transportului, apar imprejurari care impiedica incarcarea, transportul, nerespectarea programului de functionare al  tuturor societatilor comerciale implicate, stabilit prin comanda sau livrarea la timp a marfii, termenul de livrare poate fi decalat, neputand fi retinuta culpa Vanzatorului.

6. Receptia produselor se face la punctele de lucru ale Vanzatorului, trecerea riscurilor de la Vanzator la Cumparator facandu-se in momentul predarii efective a marfii catre Cumparator sau reprezentantul acestuia.

7. Livrarea produselor se va constata pe baza de receptie cantitativa si calitativa, efectuata la locul indicat in comanda / confirmare de comanda. Daca prezenta reprezentantului vanzatorului nu este posibila, procesul verbal va fi semnat de catre caraus.

7.1. Marfa receptionata la Vanzator in prezenta delegatului carausului/Cumparatorului nu poate face obiectul unei reclamatii cantitative ulterioare.

7.2. Cu exceptia cazului in care partile convin astfel, reclamatiile privind viciile aparente de calitate a produselor pot fi formulate in termen de 2(doua) zile calendaristice de la primirea marfii la locul indicat de cumparator.

7.3. Reclamatiile cantitative / calitative vor fi consemnate intrun proces verbal de receptie, semnat si stampilat de reprezentantii partilor.

7.4. Atunci cand se reclama vicii aparente in termenul prevazut la Art.7.2. se va intocmi un proces verbal / Nota de reclamatie care va fi transmis Vanzatorului in termen de 2(doua) zile calendaristice de la data receptiei marfii, prin orice mijloc de comunicare scrisa care permite confirmarea de primire.

7.5. Viciile ascunse ale marfii livrate Cumparatorului pot fi reclamate in scris in 2(doua) zile lucratoare de la constatare, pe intreaga perioada de garantie.

7.6. Reclamatiile intemeiate vor fi solutionate prin inlocuirea produselor sau returnarea platilor efectuate de cumparator.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.iteco-steelservice.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Iteco-SteelService.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu aceste Conditii de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturi si obligatii ce decurg din utilizarea site-ului www.iteco-steelservice.ro.